ANKARA / YENİMAHALLE - Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Varlık Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi NO 10 Yenimahalle /ANKARA
Vizyon
Gelişen teknolojiyi takip eden,mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, insanı seven, iletişim becerisine sahip, sağduyulu,sağlık personeli yetiştiren bir kurum olarak, kaliteli sağlık elemanı yetiştirmede önder okul olmak.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, insanı üstün tutarak ülkemizin nitelikli sağlık elemanı ihtiyacını karşılayan, akademik başarıya odaklı, eğitim-öğretim sürecinde,çağın gereklerine uygun,gelişim ve değişime açık, almış olduğu sağlık bilgilerini sahada uygulayabilen, disiplinli,çalışkan, yüreği sevgi dolu, hasta haklarına saygılı, dil, din, ırk ayırmadan hizmet veren bireyler olarak yetişmesi için varız.
Ulaşım
Okulumuz Kızılay- Batıkent Metrosunun Ankamol durağına yürüme 15 dakikadır.Keçiören-Batıkent Dolmuş güzergahına yürüme 10 dakika uzaklıktadır.Ulus-Etlik-Ayvalı Dolmuş güzergahında Zübeyde Hastanesi durağından yürüme 5 dakikadır.Ayrıca Şentepe Ulus dolmuş güzergahı okulumuza 5 dakika yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Etlik Şehir Hastanesinin hemen altında; Yenimahalle ilçesi Varlık mahallesi Eşref Bitlis Caddesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Ulus Meydanına 10 km, Yenimahalle belediyesine yaklaşık 540 m uzaklıktadır.